Voorbeeldrapportage inzien?
Downloaden

Page content

article content

Bezoek ons op Vakbeurs Facilitair dan planten wij een boom!

Drie dagen lang, van woensdag 24 tot en met vrijdag 26 januari 2018, staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van alles wat er met facilitair management en gebouwbeheer te maken heeft. Inmiddels biedt de vakbeurs alweer 20 jaar een podium aan haar standhouders om hun kennis, ervaring en innovaties te delen met de tienduizenden professionals die ieder jaar de beurs bezoeken.

Voorregistreren = Boom planten

Voor iedereen die zich via Dakbehoud Nederland registreert planten we in samenwerking met Trees For All een boom om zo een concrete bijdrage aan de wereld van morgen te leveren!

Via deze link kunt u gratis toegangskaarten reserveren.

trees for all

Plaats, datum & tijd

  • Jaarbeurs Utrecht
  • Hal 1
  • Stand B12
  • Woensdag 24, donderdag 25 en vrijdag 26 januari 2018
  • Openingstijden van 10:00 uur tot 17:00 uur

Samenwerking LEDSGOGREENER en Dakbehoud Nederland

LEDSGOGREENER en Dakbehoud Nederland hebben dit jaar een gezamenlijke stand. Wij laten de facilitaire wereld op ons slimme duurzaamheidsplein kennis maken met slimme en duurzame oplossingen voor hun gebouw. Met een duurzaam dak èn met slimme led verlichting zijn snelle stappen in energiebesparing mogelijk. Vanaf 2023 mag in Nederland geen enkel kantoor groter dan 100m2 een energielabel slechter dan label C hebben. Eigenaren van energie slurpende kantoren (label D t/m G) moeten hun panden zuiniger maken. Gebouweigenaren krijgen nog 5 jaar de tijd om energiebesparende maatregelen door te voeren. De twee makkelijkste energiebesparende maatregelen die facilitaire managers kunnen treffen zijn het plaatsen van slimme led verlichting en het duurzaam beheren van hun dak. Gebouwen kunnen via een relatief kleine investering en korte terugverdientijd upgraden naar energielabel C of zelfs A. Op het slimme duurzaamheidsplein (stand B12) kunt u u laten inspireren door slimme en duurzame oplossingen voor op het dak en er vlak onder.

Vergeet niet te registreren!