Voorbeeldrapportage inzien?
Downloaden

Page content

article content

Er worden 216 bomen geplant namens Dakbehoud Nederland

Dankzij de “bomen actie” op Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer doneren we 108 bomen aan bos op de Mount Malindang in de Filipijnen en planten we 108 bomen aan nieuw bos in Nederland. 216 bomen in totaal!

Bossen zijn uitermate geschikt als middel om je CO2-uitstoot te compenseren. Ze nemen CO2 op uit de lucht en zetten dit om naar zuurstof.

Erik Steegman van Dakbehoud Nederland neemt hier het certificaat van Annet van Eerden van Trees for All in ontvangst. We zullen in de toekomst zeker vaker de samenwerking met Trees For All opzoeken. Het zou natuurlijk mooi zijn als we een volgende donatie bomen op een dak kunnen laten planten. Heeft u een geschikt dak voor een Duurzaam Dak Concept?

Trees For All Dakonderhoud

Trees for All

Trees for All ontwikkelt en ondersteunt projecten die bijdragen aan duurzame ontwikkeling. Deze projecten hebben een economische, ecologische en sociale meerwaarde voor de samenleving. Door het beschermen en aanplanten van bossen verbeteren de inkomenspositie en levensomstandigheden van de lokale bevolking en vermindert de atmosferische CO2. Door een relatie te faciliteren tussen de projecten en de deelnemers dragen we bij aan bewustwording van onze onderlinge verbondenheid, afhankelijkheid én daarmee de invloed van menselijk handelen op het klimaat.

Comment Section

0 reacties op “Er worden 216 bomen geplant namens Dakbehoud Nederland

Plaats een reactie


*