Voorbeeldrapportage inzien?
Downloaden

Page content

article content

Dakbehoud Nederland doneert 198 bomen

Onze bomen actie op Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer heeft 198 bomen opgeleverd.

De helft van deze bomen komt in Nederland en de andere helft in het Kibale National Park in Oeganda. Daarmee dragen wij bij aan het herstel en beheer van bos in binnen- en buitenland. We realiseren dit in samenwerking met Trees For All.

Het was een uitstekende beurs: Erik Steegman kon zijn hart ophalen met het geven van lezingen over verduurzaming van daken en onze technisch commerciële mensen hebben met veel plezier bezoekers geïnformeerd over dakonderhoud en renovatie.

Trees for All

Trees for All ontwikkelt en ondersteunt projecten die bijdragen aan duurzame ontwikkeling. Deze projecten hebben een economische, ecologische en sociale meerwaarde voor de samenleving. Door het beschermen en aanplanten van bossen verbeteren de inkomenspositie en levensomstandigheden van de lokale bevolking en vermindert de atmosferische CO2. Door een relatie te faciliteren tussen de projecten en de deelnemers dragen we bij aan bewustwording van onze onderlinge verbondenheid, afhankelijkheid én daarmee de invloed van menselijk handelen op het klimaat.

Comment Section

0 reacties op “Dakbehoud Nederland doneert 198 bomen

Plaats een reactie
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.