Over Dakbehoud | Dakonderhoud & Dakbeheer
Dakbeheer over Dakbehoud Nederland

Over dakbehoud

Dakbehoud Nederland is een formule in beheer bij NDA B.V. Bij deze formule zijn diverse dakdekkersbedrijven aangesloten. Hierdoor beschikt Dakbehoud Nederland over een uitstekende landelijke dekking en is er altijd een bedrijf bij u in de buurt.


Dakbehoud Nederland is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen grote, geselecteerde kwaliteitsbedrijven in de dakdekkersbranche. Vanuit dit verband, de Nederlandse Dakdekkers Associatie (NDA) is Dakbehoud Nederland opgericht. NDA is een onafhankelijke organisatie die continu bezig is met dakbeheer. De verbetering van de kwaliteit en veiligheid van de dakdekkersbranche en een spoedige implementatie van innovaties in het werkveld. Hierin worden kennis en kunde samengebracht van de aangesloten bedrijven en verbindingen gemaakt met overheden, certificerende instanties en overige stakeholders.

Dakbeheer door Dakbehoud Nederland

Dakbehoud Nederland is een commerciële samenwerking onder de vlag van de associatie die zich bezighoudt met planmatig dakonderhoud en beheer van daken voor landelijk opererende vastgoedbeheerders. Daarmee kan Dakbehoud Nederland deze specifieke groep opdrachtgevers van dienst zijn met een eenduidige aanpak voor al hun vastgoed in Nederland.

Landelijke dekking

Door intensieve samenwerking en het delen van individuele expertise kunnen de lidbedrijven van NDA in het Dakbehoud concept een hoogwaardige en eenduidige dienstverlening garanderen.