Dakonderhoud door Dakbehoud Nederland
Specialisten dakonderhoud Dakbehoud Nederland

Dakonderhoud

Verleng de levensduur van uw dak

Dakonderhoud door vakmensen

Dakbehoud Nederland is sinds 1990 Nederlands grootste professionele organisatie voor het planmatig onderhoud en beheer van de daken. Dit doen wij voor o.a. vastgoed-beheerders, Vereniging van Eigenaren (VvE) en woningcorporaties. Jaarlijks bedienen wij zo'n 4500 opdrachtgevers met 4,5 miljoen vierkante meter dakvlak door heel Nederland.

Grip op uw dakenbestand

Door samenwerking met Dakbehoud Nederland heeft u volledig grip op uw dakenbestand. U krijgt inzicht in de conditie van uw daken en in de onderhoudskosten op de korte en lange termijn. Als uw dakenpartner zorgen wij er niet alleen voor dat uw daken up-to-date blijven conform de nieuwste innovaties en wet- en regelgeving. Wij verlengen de levensduur van uw daken. Door heldere communicatie blijven uw bewoners en/of gebruikers op de hoogte van werkzaamheden en resultaten. Daarnaast beschikt u met Dakbehoud Nederland over een snelle en altijd bereikbare lekkage- en calamiteitenservice.

Dakbehoud Nederland werkt middels een vast contract en niet voor particulieren.

Inspectie & Advies

Dakbehoud Nederland biedt u volledige input voor uw strategische vastgoedmanagement. Door een nauwkeurige inspectie (volgens NEN 2767) krijgt u zicht op de huidige conditie van uw dak. U weet wat u de komende jaren kunt verwachten aan onderhoud van uw dak. Een dergelijke inspectie kan bijvoorbeeld dienen als startpunt of 'nulmeting' voor het opstellen van meerjarige onderhoudsplannen (MJOP).

Alles voor goed onderhoud van uw dak(en)

Dakonderhoud landelijke dekking

100% Landelijke Dekking

Dakonderhoud erkende dakdekkers

Planmatig onderhoud

Dakonderhoud mjop

Grip op Onderhoudskosten

Dakonderhoud mjop

24/7 Calamiteitenservice

Dakveiligheid

Medewerkers van Dakbehoud Nederland zijn gecertificeerd om veiligheidssystemen van de hoogste kwaliteit te installeren, inspecteren en onderhouden . Daarmee heeft u de garantie dat het onderhoud en beheer van uw vastgoed volgens de geldende Arbowetgeving kan worden verricht. Zoals vastgelegd in de Arbo Catalogus “platte daken.”

Dakonderhoud & Beheer

Na uitvoering van de werkzaamheden ontvangt u een rapportage die inzicht geeft of en wanneer herstelwerkzaamheden nodig zijn. Tevens worden de verwachte kosten in kaart gebracht. Het planmatig onderhoud bestaat niet alleen uit het inspecteren en reinigen van uw dak. Ook uit het preventief herstellen van zwakke plekken of kleine gebreken. Daarnaast wordt gecontroleerd in hoeverre uw bitumen dak nog voldoet aan de normen op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en wet- en regelgeving.

Meerjarig onderhoudsplan

Dakbehoud Nederland is de formule voor gestructureerd dakonderhoud. Hierdoor wordt inzicht gecreëerd in de staat van uw daken op basis van NEN 2767. De verschillende onderdelen van de dakvlakken worden genormeerd. Hierdoor is duidelijk zichtbaar welke delen van een dak welke staat hebben. Hierdoor krijgt u de input om per jaar uw meerjarig onderhoudsplan bij te werken en up-to-date te brengen. Door onze aanpak kunt u de investering in een nieuw dak vaak uitstellen.

Landelijke dekking

De landelijke dekking is één van de voordelen die Dakbehoud Nederland u biedt. Met vestigingen verspreid over het hele land bent u verzekerd van een snelle service bij lekkages of andere calamiteiten op elk soort dak.

Dakbehoud Nederland werkt middels een vast contract en niet voor particulieren.

Wilt u meer info over dakonderhoud?