Zaanstad Dakwerken sluit zich aan als partner NDA/ Dakbehoud Nederland
Zaanstad Dakwerken sluit zich aan als partner NDA/ Dakbehoud Nederland
22 april 2021 
3 min. leestijd

Zaanstad Dakwerken sluit zich aan als partner NDA/ Dakbehoud Nederland

Zaanstad Dakwerken is afgelopen maand partner geworden van NDA, de Nederlandse Dakdekkers Associatie.

rechts Van links naar rechts Adri Swart, Joris Heerooms, Gerjon Molenkamp en Erik Steegman

Enkele jaren voorafgaand is het bedrijf onder de vlag van directeur eigenaar Adri Swart en technisch directeur Gerjon Molenkamp toegetreden tot de coöperatieve inkooporganisatie Coninko, een aftakking van NDA die zich richt op collectieve inkoop van dakdekkersbedrijven. Met name vanuit de inkooporganisatie is de volgende stap gezet om door te groeien tot lidbedrijf/ aandeelhouder van de NDA . En dat gebeurd nu net in het memorabele jaar 2021 waarin het 40 jaar bestaan van NDA verder op in het jaar zal worden gevierd.

De reden van zijn toetreding is een verdere mogelijkheid tot professionalisering van Zaanstad Dakwerken onder de vlag van NDA en onder andere de mogelijkheden die hem geboden worden met de formule Dakbehoud. Sinds 1990 Nederlands grootste professionele organisatie voor het planmatig onderhoud en beheer van de daken voor o.a. vastgoed-beheerders, vve’s en woningcorporaties. Met zijn teams erbij bestaat Dakbehoud, met landelijke dekking uit ruim 60 teams die dagelijks onderweg zijn om calamiteiten op te lossen en het duurzaam, reinigend en correctief onderhoud op daken uit te voeren.

Groot groen zwart logo Zaanstad Dakwerken

Zoals Zaanstad aangeeft op de nieuwe website is het bedrijf uit Wormerveer toe aan een nieuwe fase om voorop te blijven lopen in daktechniek:

“We hebben een duidelijke activiteit: dakwerken. Ofwel het zorgen voor de waterdichtheid, isolatie en veiligheid van uw dak. Daarin leveren we full-service. U kunt ons inschakelen voor nieuwbouw, onderhoud en renovatie, inclusief dakveiligheid. Vanzelfsprekend uitgevoerd met onze eigen vakmensen.”

Erik Steegman is blij en verheugd dat na jaren van hechte samenwerking tussen de bestaande aangesloten bedrijven er weer een nieuw bedrijf toetreedt met ook een nieuwe frisse kijk op NDA 2.0 vanuit de samenwerkende organisatie. Zoals op het hoofdkantoor van NDA ook wordt gesymboliseerd middels met een beeld, in 1987 geschonken door de toenmalige aandeelhouders voor de nieuwe locatie in Almere, Hierin worden 10 dakranden binnen een zeer solide van  metaal opgebouwde cirkel  getoond: het symbool zijn van de negen, heel sterk met elkaar verbonden leden inclusief de NDA.

Over de schrijver
Reactie plaatsen